Vinura

Geschenken

Geschenkverpakkingen

Met een elegante geschenkverpakking maakt u van een mooie fles wijn een persoonlijk relatiegeschenk of einde-jaars cadeau. Wij bieden originele verpakkingen voor 1, 2 en 3 flessen. Naast dozen en (ecologische) jute tassen leveren wij ook houten kistjes. De wijnkistjes kunnen voorzien worden van een tekst en uw logo door middel van (laser-)opdruk en/of uitsparing.
Graag informeren wij u naar de mogelijkheden.

Karaffen

Wijnen, zowel jonge als oude, verdienen gedecanteerd te worden. Uit respect voor de oudere wijnen, uit vertrouwen voor de jongere wijnen.
Het decanteren van oudere wijnen voorkomt dat depot, dat zich over de tijd heeft gevormd, de wijn vertroebelt. Het decanteren van jonge wijnen, meerdere uren voordat deze geserveerd wordt, geeft de wijn de gelegenheid zich te openen, waardoor geur en smaak volledig tot hun recht komen.
Wilt u meer weten over onze selectie karaffen neem dan contact met ons op.

Winechill

WINECHILL, een design wijnkoeler voor een goed glas wijn op de juiste temperatuur en een stijlvolle presentatie. Aanbevolen door sommeliers en wijnschrijvers.
• Houdt gekoelde witte, rosé wijnen tot een uur lang gekoeld;
• Brengt rode wijnen binnen 15 minuten op de perfecte temperatuur;
• De elegante drup-vrije schenktuit koelt en brengt de wijn direct in contact met de lucht terwijl u schenkt;
• Het etiket op de fles blijft zichtbaar.
Leg de rvs-stick (gevuld met een speciale thermale gel) twee uur in de vriezer alvorens deze te gebruiken. Na gebruik afspoelen met water.
Een leuke cadeau tip!